Lessen


Na mijn opleidingen: Lo tekenen: Utrecht 1982- afgestudeerd 1985. 2e gr bevoegdheid aan Hogeschool Gelderland te Nijmegen, 1989-1993 afgestudeerd en de Academie Voor Beeldende Vorming Tilburg 1993-1995 1e gr. afgestudeerd autonoom heb ik meer dan twinitg jaar aan diverse creativiteitscentra les gegeven. Hiermee ben ik gestopt om me meer te kunnen richten en verdiepen in eigen werk.

 Het lesgeven in eigen atelier zie ik hierbij als een interessante afwisseling. Het houdt me door gevarieerde werkwijzen en evaluaties kritisch en scherp. Het geeft mij de kans om mensen te enthousiasmeren voor en leren omgaan met de veelzijdige manier in kijken, beleven en omgaan met diverse soorten materialen in het tweedimensionale vlak.

In diverse werkwijzen bereid ik thema’s voor door o.a. het verzamelen van beeldmateriaal en voorbeelden vanuit kunstgeschiedenis, hedendaagse kunst en filosofie. Zo ontstaat er samenhang, diepgang en ontstaan er een interessante verzameling werken. Door het kleine aantal van doorgaans 4 personen krijg je maximale vakkundige begeleiding!

Wat past bij je?

VRIJ ATELIER : Heb je al ervaring en wil je graag een klankbord om je eigen stijl verder te ontwikkelen?

 Startend en onderzoekend welke stijl en techniek bij je past?

Woensdag- Vrijdagochtend 9.30-12.00 uur (doorgaans 4 personen).

 Kosten excl. materiaal, incl. koffie/thee, driemaal aaneengesloten vrijdagochtend € 70.-.

Knipkaart 9 lessen € 200,-

atelierstudio-web

NIEUW!!: schilderen met olieverf op waterbasis

 9 lessen 200,- incl. kofie/thee excl. materialen.

 beginners en gevorderden

Woensdagmiddag van 13.30-15.30 uur.

Deze cursus start in februari/maart 2020

Bel me gerust voor nadere informatie: 06-29436202.

 

 ,