Atelier/Studio


Kom schilderen in het atelier van Ruth van de Pol

  Kloosterstraat 9, Megen

VRIJ ATELIER : Heb je al ervaring en wil je graag een klankbord om je eigen stijl verder te ontwikkelen?

vrijdagochtend 9.30-12.00 uur.

Kosten excl. materiaal, incl. koffie/thee,  driemaal vrijdagochtend € 65.-.

Losse les €25,- (wanneer er plek is).

atelierstudio-web

TEKENEN EN SCHILDEREN : BEGELEIDING OP MAAT: Realistisch, figuratief, abstract, genres: stilleven, landschap, portret.

Sessie van negen lessen

Lestijden:

maandagochtend   10.00-12.00 uur

woensdagochtend  10.00-12.00 uur

Inloop vanaf 9.30 uur

Teken en schilder je graag, wil je het ontdekken of verder ontwikkelen? Door mijn ruim 20 jaar ervaring in individuele-en groepsbegeleiding vinden we samen een manier waar jij je prettig bij voelt en waardoor je meer blijkt te kunnen dan je aanvankelijk dacht. Wil je eerst een proefles volgen of heb je vragen? We bespreken dan samen wat voor jou het best gaat werken. Telefoon: 06-29436202 of per mail:info@ruthvandepol.nl

Laat je in deze cursus inspireren door beroemde kunstenaars. uiteenlopende technieken en een verscheidenheid aan materialen, vormen en stijlen. Vanuit jouw creativiteit als uitgangspunt zijn de mogelijkheden grenzeloos.

Kosten excl. materiaal, incl. koffie thee, sessie van 9 lessen € 195.-

NAAR BUITEN:

Megen is een bijzondere locatie aan de rivier DE MAAS met zowel binnen het stadje als daar buiten prachtige plekjes om vast te leggen in schets op papier en op doek.

Zodra de lente zijn intocht maakt nodig ik je alvast graag uit om in te schrijven voor deze bijzondere leerzame leer/kijk ervaring met opzet, perspectiefleer en compositie, licht en contrast. De voorbereidingen enerzijds en de afwerking andersijds, gebeuren afhankelijk van de (weers) omstandigheden in het atelier.

Aanvang dinsdag 27 maart  13.30-16.00 uur 2018:  10 lessen € 220.-

Inschrijven kan via het contactformulier op deze website.

Een origineel kado doen? Geef eens een cadeaubon voor een workshop van drie lessen van twee uur bv. Leuk om kennis te maken met tekenen en schilderen of eens vanuit een ander perspectief enkele lessen te volgen.

Een weekend of week schilderen in Frankrijk kan ook..Heb je belangstelling en ben je enthousiast? laat me dan ( in verband met de organisatie) weten via het contactformulier op de website.

Op verzoek verzorg ik workshops en gastlessen bij diverse instanties op locatie.

Een teambuilding- sessie, bedrijfsuitje en of zoek je een leuke activiteit met familie, vrienden of collega’s? Het is verrassend om elkaar eens op een andere manier te leren kennen, de reacties zijn telkens weer enthousiast.

Mail (info@ruthvandepol.nl) of bel me 06-29436202 voor een afspraak.